P: Díly E21 a E34 (skoro vše)
Moderátor: jirka404
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.bmw-forum.cz' title='BMW, Forum, Club'>BMW Forum</a>
Prodám obrovskou spoustu dílů na uvedené modely plus nějaké drobnosti na E36 a E38
E21:
Okna,dveře,sedadla,přístrojovky,světla,topení,kapoty,masky,díly náprav,těhlice,tlumiče,mechanismy stěračů s motory,ventilátory,chladiče,nádrže,nápravnice,řízení,diferáky,kardany,kola,brzdy atd. Mám díly z pěti vozů.
E34:
Světla,topení,elektrika,řídící jednotky M20 2.5i,válečky volnoběhu M20,váhy vzduchu,palivová čerpadla,sportovní pružiny,zrcátka,dveře,brzdy,ABS,serva atd. Některé díly mám po jednom kusu,některé cca z tří aut.
E36:
Váha vzduchu 318i M40
E38:
Brzdiče předek plovoucí jednopísty 740i,8ks vstřikovací trysky na M62 4,4L,regulátor volnoběžných otáček V8 M62 a nějaké další věci,např. blikače před FL
E32:
Zde mi nezbylo skoro nic,ale mám tu třeba originál BMW reverse RDS autorádio a zesilovač Blaupunkt pro tento vůz. Dále spousta dílů pasuje z E34 takže na dotaz.
Ceny lidové,jak je asi jasné tak to zabírá strašně moc místa a překáží to,úplně nejlepší by bylo kdyby někdo vzal Avii a odvezl si to všechno. Možná výměna za jiné věci,třeba na E21,sháním např. alu kola,recaro sedadla nebo motorové díly či výbavu, Alpina díly atd.
E21:
Okna,dveře,sedadla,přístrojovky,světla,topení,kapoty,masky,díly náprav,těhlice,tlumiče,mechanismy stěračů s motory,ventilátory,chladiče,nádrže,nápravnice,řízení,diferáky,kardany,kola,brzdy atd. Mám díly z pěti vozů.
E34:
Světla,topení,elektrika,řídící jednotky M20 2.5i,válečky volnoběhu M20,váhy vzduchu,palivová čerpadla,sportovní pružiny,zrcátka,dveře,brzdy,ABS,serva atd. Některé díly mám po jednom kusu,některé cca z tří aut.
E36:
Váha vzduchu 318i M40
E38:
Brzdiče předek plovoucí jednopísty 740i,8ks vstřikovací trysky na M62 4,4L,regulátor volnoběžných otáček V8 M62 a nějaké další věci,např. blikače před FL
E32:
Zde mi nezbylo skoro nic,ale mám tu třeba originál BMW reverse RDS autorádio a zesilovač Blaupunkt pro tento vůz. Dále spousta dílů pasuje z E34 takže na dotaz.
Ceny lidové,jak je asi jasné tak to zabírá strašně moc místa a překáží to,úplně nejlepší by bylo kdyby někdo vzal Avii a odvezl si to všechno. Možná výměna za jiné věci,třeba na E21,sháním např. alu kola,recaro sedadla nebo motorové díly či výbavu, Alpina díly atd.
E21,jediná trojka s duší :)
ahoj co by si chcel za sportovni pruziny na tu E34? dekuju, kdyz tak na mail 0905(a)atlas. sk
500 za všechny...? Jsou to modré H&R v pěkném stavu,foto ti sem dám během dne. Snížení přesně nevím,ale je to dost,odhadem předek -60mm a zadek -30mm, možná mám někde fotku i na autě,resp. jak to je pak dole.
Tak... omlouvám se za zpoždění. Tady je fotka. Jsou jak prase teda,no mám je na půdě.
- Přílohy
-
- P2250023b.jpg (204.83 KiB) Zobrazeno 10526 x
-
Ahoj, scháním náhradní díly na e21 323i r.v. 1980? Díky
Jde o to co sháníš... mám toho dost 323i se lišila jen motorem,kasou,měla jiný brzdy (chlazený předek a nechlazený kotouče vzadu) a samo to mělo i jinej diferák,jinak 315-323i byly totožný. Hlavní rozdíly byly mezi E21/1 (75-79) a E21/2 (79-83) ale protože máš po FL model tak na ty tu mám většinu věcí,na starý nic moc,akorát myslím pár zadních světel.
Díly na E34 nyní "v akci". Nechám je všechny za cenu jedněch ustrojených dveří na vrakáči a odvoz. Možná by tomu pomohly fotky... Něco spáchám
Zdravim muzu pozadat o foto kol z BMW E21 a cenu?díky Michal