BMW 524TD E34 Na díly
Moderátor: jirka404
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.bmw-forum.cz' title='BMW, Forum, Club'>BMW Forum</a>
BMW 524TD E34 Na díly
Rozdprodám Bmw E34 524TD na díly jsou tu kompletně rozebrané dvě auta, jedno kompletně druhé bez agregátů , piště co potřebujete. Dále samosvorný diferenciál , a doklady bez ekodaně.
BMW 524TD E34 Na díly
Ahoj, ptám se zde, stejně jako na spoustě jinejch míst - potřeboval bych pár dílů na E34 1988. Měl bys alespoň něco?
ramínka stěračů (prakticky v jakémkoli stavu, někdo mi je očesal, auto budu prodávat, řidičovo je atypické, sedí pouze origo, nové se mi nevyplatí)
hrušku řadicí páky je-li slušná, kompletní (se schématem řazení - případně mi stačí to schéma) a origo
na PP a PZ dveře spodní lištu
kryty předního a zadního vlečného oka a případně i vlečné oko
do PZ dveří plastový čudlík zamykání, magnet (montován do starších ročníků, novější měly motorek) centrálu a krytku šroubu loketní opěrky
olejové čerpadlo z motoru M20B25 (asi je stejné i v M20B20).
ramínka stěračů (prakticky v jakémkoli stavu, někdo mi je očesal, auto budu prodávat, řidičovo je atypické, sedí pouze origo, nové se mi nevyplatí)
hrušku řadicí páky je-li slušná, kompletní (se schématem řazení - případně mi stačí to schéma) a origo
na PP a PZ dveře spodní lištu
kryty předního a zadního vlečného oka a případně i vlečné oko
do PZ dveří plastový čudlík zamykání, magnet (montován do starších ročníků, novější měly motorek) centrálu a krytku šroubu loketní opěrky
olejové čerpadlo z motoru M20B25 (asi je stejné i v M20B20).
BMW 524TD E34 Na díly
Zadní nárazník na sedana bez výztuhy,ale jinak komplet... S lištama a s bočníma držákama, ideálně Diamantschwarz met.
Zadní vnější lampy obě nebo alespoň levou
Dále něco do interiéru,to bych upřesnil.
Zadní vnější lampy obě nebo alespoň levou
Dále něco do interiéru,to bych upřesnil.
E21,jediná trojka s duší :)