elektrika
Moderátor: jirka404
elektrika
Zdravim jsem mam Bmw e36 316i z roku 1992.Mam velky problem s tim ze se me sami zapnou vystrazny svetla vubec newim co s tim mam delat,vsechno jsem prolezl a nic a jeste ze kdyz vypnu uplne klicek ze zapalovani tak me nezhasne ukazatel kilometru,nevypne se me radio a ani panel kde je teplota a cas,vypbiji to baterku a taky na to nemuzu prijit,nesetkal jste se s tim nekdo,prosim poradte diky
elektrika
tak tohle sliším poprvé je to záhada sám jsem zvědav jak ti to dopadne
Vlada píše:Zdravim jsem mam Bmw e36 316i z roku 1992.Mam velky problem s tim ze se me sami zapnou vystrazny svetla vubec newim co s tim mam delat,vsechno jsem prolezl a nic a jeste ze kdyz vypnu uplne klicek ze zapalovani tak me nezhasne ukazatel kilometru,nevypne se me radio a ani panel kde je teplota a cas,vypbiji to baterku a taky na to nemuzu prijit,nesetkal jste se s tim nekdo,prosim poradte diky
elektrika
Zdrawim,mám bmw 325i e36 rok 92.Nejde mi nastartovat...Točí,ale nevede benzin.Myslel jsem,že je to čerpadlem,koupil jsem tedy nový,ale ukázalo se že to tím není,čerpadlo stále nejede.Tak si myslím,že to je v elektrice,třeba relé....Přeměřil jsem proud v kabelech které vedou do čerpadla,ale proud nevede do všech 4 kontaktů,ale jen do 2.Má to vliv?.....Máte někdo zkušenosti??Díky předem.
elektrika
Stále mě udivuje, že závadu řešíte hned výměnou za nový díl aniž by jste zjistili skutečnou závadu . To je přece vyhazování. Nejdřív si zkusím "nakrátko" jestli mě dává čerpadlo a potom jdu pro nové . Do dvou drátů jde proud stále a při startování se teprve propojí ten třetí (čtvrtý je zem). Pokud mě do toho třetího nejde proud podívám se na spínací relé (zase spíná jen při otočení klíčkem na start) a potom jdu teprve pro novou pumpu . Důležité - proud do pumpy jde jen, když se startuje a roztočí se motor !!!!! Možná zbytečná poznámka, ale již jsem se setkal s tím, že se lidi diví proč mu nejde pumpa, když má zapnutý klíček .