E46 Compact modrý dým po zahřátí
Moderátor: jirka404
Já sice pro tyhle kouzla nejsem, ale jen pro orientaci, jestli je to opravdu opotřebení zkus nalít do oleje toto: http://www.hobbycar.cz/autokosmetika-a- ... 47604.html . Mělo by se to po nějakých 50 km smíchat s olejem a začít "fungovat". Pokud se s tímto přípravkem kouřivost alespoň trochu sníží bude vcelku jasno, kde hledat závadu. Potom bychom se přes SZ domluvili a mohl by jsi se u mě stavit.
To mas vyzkouseny ze funguje? Ja mam doma tohle http://www.olejshop.cz/aditiva/p/liqui- ... ml-li2122/
Ale zkousel jsem to pred servisem jako prvni a ani po 600km to kourit neprestalo. Jeste mam doma jednu plechovku...takze mam to prubnout, nebo koupit to co jsi mi poslal?
Ale zkousel jsem to pred servisem jako prvni a ani po 600km to kourit neprestalo. Jeste mam doma jednu plechovku...takze mam to prubnout, nebo koupit to co jsi mi poslal?
No chvíli to funguje. Já jsem to navrhoval jen jako krátkodobé řešení, aby se ukázalo jestli to jsou válce atd. Tenhle přípravek je stejný, tak to vyzkoušej. Ono to kouřit nepřestane, ale mělo by se to trochu zmírnit.
Tak vyzkouseno a stale stejne. Najel jsemna tom 100km a nic. Porad kouri a porad strasne smrdi. Takze asi ty krouzky co?
Hm tak tohle vypadá špatně. Pročítal jsem si ještě tohle vlákno a někde jsi psal, že když si dával "sjet" hlavu, byla na dosedací ploše přiškvařená. To vypadá, že někdo motor uvařil a jsou připečené kroužky. Možná by stačila jen jejich výměna a nemusel by jsi dělat celou generálku. Zavolej mě na 6*0*5*1*1*8*2*0*2 .
To jsem nepsal. Psal jsem ze hlava byla na tlakovani a ze se jim nezdal ten povrch...ze to nekdo asi parkrat uvaril. Ty zvladnes udelat krouzky? Vysvetlovalo by to tyhle problemy? Kdy mam zavolat?
Promin...precetl jsem si to znova pochopil. JJ pravda
Zavolat můžeš kdykoliv .
Supa...zitra zavolam a domluvime se. Dekuju!