BMW E36
Moderátor: jirka404
BMW E36
Zdar TommyD. koukal sem na to tvoje video a je to bomba. sám mám ISo ale zatim tak dobře nemastí. asi by to taky chtělo zgenerálkovat motor. zatim sem udělal hlavu a neni to moc znát...chce to taky spojku atd. no prostě fůra práce . a navíc mi nějak kolísá volnoběh. když zabrzdim na prudko tak se kolikrát skoro zadusí. nevíš čim by to mohlo bejt? nebo někdo jinej? jo jináč tohle je můj mazel. a před nim sem měl eště větší mazec....třícu s ISem z E36 a to bylo peklo
- Přílohy
-
- alpina2.jpg (55.27 KiB) Zobrazeno 9193 x
BMW E36
čuz no z toho co slyším to vypadá jako bys měl povolenej motor z nějakýho silentbloku, když zabrzdíš a dusí se ti motor, tak je to jakoby se ti neklonil a někde ti něco přiskříp, mrkni se jestli ti moc nelítá, kámošovi jednou uhnil držák na motor a taky mu to dělalo hovadiny, jinak ta generálka motoru se vyplatí, kdyby nebylo tak drahé nebo obtížné sehnat lamelový diferák, tak by člověk i s "blbou" osmnáctkou zažil kupu srandy, teď v létě mě čeká ještě hodně úprav, chci novou spojku, jednodílný kardan, podvozek KW třída 1 ( budu mít na prdej ten co tam mám teď je to německý podvozek od nějaké malé společnosti funguje dobře je tuhostně a výškově už nastavený ( ne stavitelný ) není moc tvrdý takže dobře zvládá vysoké rychlosti, já ale potřebuju ještě trošku tvrdší podvozek, tak kdyby někdo měl zájem, bude se hodit na všechny druhy E36 kromě M3, no dále ještě trošku odlehčení, nějaké sedačky a hlavně brzdy, takže to zkusim domazlit tak nějak aby to bylo minimálně na další 3 roky v perfektnim stavu, ještě to i v létě rozeberu celý do šroubku a zkontroluju kastli jestli nikde nehnije a popřípadě vše odstraním abych měl zdravé auto
Winter Slide: http://vimeo.com/18780126
BMW E36
To Milos03: Jasně že utáhl, cokoliv nad 2.0 ti to utáhne nejlepší by byl nějakej 330D
- Daniel.Bentley
BMW E36
Zdravim vsechny milovniky BMW, nedavno jsem si poridil e36, r.v 11/1996, 320i vanos, 110kw, v automatu ( takze zadna sranda. zatim zadne upravy, premyslim z ceho mam zacit. koupil jsem akorat sportovni filtr, vymenil olej a filtr olejovy.
jinak to ma krasny zvuk, a po instalaci filtru jeste lepsi zvuk ))
koupil jsem si basak, ale nemam zatim zesik, radio, repro..(( nevite nahodou kdo by mohl zapojit vsechno za rozumnou cenu?
jinak to ma krasny zvuk, a po instalaci filtru jeste lepsi zvuk ))
koupil jsem si basak, ale nemam zatim zesik, radio, repro..(( nevite nahodou kdo by mohl zapojit vsechno za rozumnou cenu?
- Přílohy
-
- IMG_20110816_125026.jpg (217.09 KiB) Zobrazeno 9126 x
1. Honda Accord 2.0i 96kw
2. VW Golf IV 1.9SDI 50kw
3. VW Polo 1.9SDI 50kw
4. Opel Corsa 1.5TD 49kw
5. Peugeot 205 1.9 GTI cca 105kw
6. Kia Cee'd 1.4 CVVTi 83kw
Nyni BMW 320i 110kw
2. VW Golf IV 1.9SDI 50kw
3. VW Polo 1.9SDI 50kw
4. Opel Corsa 1.5TD 49kw
5. Peugeot 205 1.9 GTI cca 105kw
6. Kia Cee'd 1.4 CVVTi 83kw
Nyni BMW 320i 110kw
BMW E36
Nazdar, tak jako Hudbu ti snad zapojí každej obyčejnej elektrikář, na tom není nic složitého takový věci se dělaj za flašku ne , jinak co se týče toho automata, tak je to škoda, pokud ale fandíš automatům tak je to asi to co jsi chtěl, každopádně se tím připravuješ o hodně srandy se spojkou ale i tak přeju hodně štěstí, co se týče nahnání výkonu tak pár věcí, sniž váhu, odstraň Visko spojku a dej si tam klasickej elektrickej ventilátor z jakýhokoliv auta opět ti to zapojí kde, kdo. Nech si odlehčit setrvák a doporučuju vřele všem nechtě si udělat jednodílnej kardan, odstraníte tím střední kloub kardanu a střední uložení, nemusíte se ničeho bát od výroby je tam jen proto aby se snížila možnost ohnutí kardanu nebo vyosení kardanu, tím odstraníte velké tření toho ložistka a celkově valivý odpor při rotaci, nárůst výkonu cca 10-15koní, ale jde to hrozně znát každý kdo to má si to pochvaluje, Drifteři na CDS na tom jezdí a dávají tomu záhul a funguje to bezva cena té úpravy kolem 1500kč to je k nezaplacení, dělaj to v Minoni maj tam servis kardanů a výrobu kardanů ml tuning myslim. Tak upravujte opravujte mě čeká letos ještě hydraulická ručka, chci se před zimou kouknout na podlahu takže jí celou obrousim a zjistim jak na tom je a komplet jí celou ošetřim, no a přes zimu začnu dávat dohromady ještě nějak interiér, chtěl bych OMP sedačky, volantík už mám novej pásy mám taky takže ještě vybírám novinky mám na Rumburaci.eu
Tady nějaké nové fotky z léta
Tady nějaké nové fotky z léta
- Přílohy
-
- DSC_0097.jpg (199.6 KiB) Zobrazeno 9125 x
-
- bmw ee.jpg (247.91 KiB) Zobrazeno 9125 x
-
BMW E36
Mám menší problém chlapi,poraďte mi. Prohodil jsem zimní kola za letní viz foto,jsou to 225/55/R16. Na těchto pneu nemůžu v klidu jezdit,stále mi to táhne do leva. Musím držet volant,abych jel rovně. Na zimních v poho,na těchto,podotýkám už jetých na jiném vozu- špatný. Kola jsou vycentrovaný,zkoušel jsem je i popřehazovat,ale jen lehká změna k lepšímu. Máte někdo s tímto problémem zkušenosti,děkuji,každá rada dobrá.
BMW E36
Něco z tohohle víkendu, zastavili jsme si provoz na jedný lesní cestě a točili videa, tak za týden se můžete těšit, tady jedna fotka pro nalazení
- Přílohy
-
- BMW3.jpg (175.61 KiB) Zobrazeno 9109 x